Bízza a papírmunkát cégünkre!

Bízza a papírmunkát másra, fordítsa figyelmét inkább a vállalkozására!
Hogy az nem olyan egyszerű? Miért ne lehetne? Vállalatunk átvállalja a dokumentum-szerkesztésekkel járó fáradalmakat, és elősegíti üzleti ügyeinek menetét.

A dokumentum-szerkesztés szolgáltatásunk alatt különböző szakmai anyagok elkészítését értjük, melyek a vállalkozása során felmerülhetnek. Ezen területen segítséget tudunk nyújtani természetes személyeknek, vállalkozóknak, civil szervezeteknek és önkormányzatoknak

Vállalkozói dokumentumok szerkesztése alatt értjük:
kérvények szerkesztését,
szöveges, vagy kalkulációs részek megírását pályázati anyagokhoz,
belső dokumentumok (taggyűlési jegyzőkönyvek, céges belső előírások) és hasonló jellegű, üzleti életbe előforduló anyagok elkészítését.

Civil szervezetek esetében vállaljuk:
jegyzőkönyvek,
pályázatokkal kapcsolatos anyagok (kérelmek, elszámolások stb.) előkészítését,
működésük során előforduló szükséges anyagok szerkesztését.

Magánszemélyek számára, és magáncélú felhasználásra kínálunk adóbevallások és egyéb kért dokumentumok elkészítését az ügyfél által megadott adatok alapján.

Lehetőséget nyújtunk a szöveg-szerkesztésen kívül a már kész tartalmak korrektúrázására, a nyers szöveg formázására és annak tördelésére is. A szolgáltatást az ügyfél egyéni elképzelése szerint végezzük. Igény esetén ehhez kapcsolódó tanácsadást is nyújtunk. A szolgáltatás három nyelven: magyar, szlovák és angol nyelven is elérhető.