kacz
"Az MT & M Enterprises vállalattal folytatott együttműködésünk során az igénybe vett fordítás-szolgáltatást cégünk mindig kíváló minőségben és időben kapta meg, sürgős esetekben is bármikor rendelkezésünkre álltak. Bízunk a jövőbeli további együttműködésben és másoknak is bátran ajánljuk, amennyiben megbízható és segítőkész partnerre van szükségük."

Mgr. Török Tomáš, Office Manager, Lavanda s.r.o.


kacz
"A társaság a rá bízott fordítási munkát időben elvégezte, végig szem előtt tartva az igényeinket."Bc. László Gábor, Nagymad község polgármestere


kacz
"Szervezetünk a Közösen a közös nyelven c. projekt keretében együttműködött az MT&M Enterprises csapatával. Ők készítették a határon átnyúló vállalkozásfejlesztést elősegítő szakmai anyagaink egy részét, további részét feldolgozták. Időre, megfelelő minőségben teljesítettek, és utólag is meg tudtuk őket találni, ha valahol javításra-kiegészítésre volt szükség. Jó szívvel ajánlom őket bárki figyelmébe."

Pogány Erzsébet, a Szövetség a Közös Célokért igazgatója


Kérjen árajánlatot:

  Az Ön vagy cégének neve (kötelező)

  Az Ön e-mail címe (kötelező)

  Az Ön telefonszáma (opcionális)

  Milyen nyelvről? (opcionális)

  Milyen nyelvre? (kötelező)

  Milyen nyelven szólíthatjuk meg? (kötelező)

  Milyen fordítást szeretne? (kötelező)

  Megjegyzés (Például, ha sürget a határidő, azt kérjük jelezze)

  Fordítandó (pdf,txt,doc,docx - limit: 5mb)

  SZAKSZERŰSÉG, MINŐSÉG

  Három nyelven (magyar, angol, szlovák) vállalunk szakszerű, minőségi fordítást. Munkánkat professzionálisan, a vonatkozó nemzetközi szabványnak megfelelően végezzük.

  GYORSASÁG, PONTOSSÁG

  Az anyag elküldése után cégünk többnyire egy munkanapon belül személyre szabott árajánlatot ad Önnek. Alapesetben az ügyfél által megerősített megrendelés időpontjától számított három munkanapon belül teljesítjük a kívánt szolgáltatást (eltérés előfordulhat az ügyfél igényéből, vagy a munka természetéből adódóan).

  ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉS

  Nem jelent korlátot a földrajzi távolság sem. A mai technológia már lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen, akár otthonról is megtegye nálunk rendelését. Az internet segítségével rugalmasabban megy az ügyintézés, nem szükséges hozzá a személyes találkozás, hogy Ön megkapja a szolgáltatást, időt, pénzt és energiát spórolva meg ez által Önnek.

  SZABÁLYOS SZÁMLA

  Szolgáltatásunkról szabályos számlát tudunk adni az Európai Unión belüli és azon kívüli ügyfeleinknek egyaránt.