kacz
"Az MT & M Enterprises vállalattal folytatott együttműködésünk során az igénybe vett fordítás-szolgáltatást cégünk mindig kíváló minőségben és időben kapta meg, sürgős esetekben is bármikor rendelkezésünkre álltak. Bízunk a jövőbeli további együttműködésben és másoknak is bátran ajánljuk, amennyiben megbízható és segítőkész partnerre van szükségük."

Mgr. Török Tomáš, Office Manager, Lavanda s.r.o.


kacz
"A társaság a rá bízott fordítási munkát időben elvégezte, végig szem előtt tartva az igényeinket."Bc. László Gábor, Nagymad község polgármestere


kacz
"Szervezetünk a Közösen a közös nyelven c. projekt keretében együttműködött az MT&M Enterprises csapatával. Ők készítették a határon átnyúló vállalkozásfejlesztést elősegítő szakmai anyagaink egy részét, további részét feldolgozták. Időre, megfelelő minőségben teljesítettek, és utólag is meg tudtuk őket találni, ha valahol javításra-kiegészítésre volt szükség. Jó szívvel ajánlom őket bárki figyelmébe."

Pogány Erzsébet, a Szövetség a Közös Célokért igazgatójaÁraink:
Egy szabványoldal (standard oldal) 1800 leütést jelent szóközökkel, írásjelekkel együtt. Az árat az Ön által küldött dokumentumból számítjuk ki. Igény szerint vállalunk dokumentumok korrektúrázását is.
  A fentiekben feltüntetett árak irányadóak. Minden esetben egyénre szabott árajánlatot adunk, amely különböző tényezőket hatására csökkenhet, esetleg növekedhet.
 

Kedvezményt kínálunk:
- visszatérő és állandó ügyfeleinknek,
- diákoknak, egyetemi hallgatóknak,
- kezdő vállalkozóknak, cégeknek a megalakulásukat követő első évben,
- non-profit szervezeteknek,
- a dokumentumban előforduló gyakori ismétlődések esetén,
- könnyebb, nem szakmai jellegű dokumentumok fordítására,
- nagyobb tételű megrendelésekre,
- hosszabb elkészítési idő esetén.
Az alábbi esetekben felárral lehet számolni:
- sürgős fordítás esetén (függ a mennyiségtől a szaknyelvtől és a megrendelés teljesítésének határidejétől),
- ha csak nem szerkeszthető formátumban áll rendelkezésre a forrásanyag (pl. szkennelt forma)
- mély szaknyelvi ismeretet és kutatómunkát igénylő megrendelések,
- bonyolultabb dokumentum-szerkesztésekért (táblázat-, diagram- és képszerkesztés).
- hivatalos illetve hiteles fordítások igénylése esetén
 

 

Kérjen árajánlatot:

  Az Ön vagy cégének neve (kötelező)
  Az Ön e-mail címe (kötelező)
  Az Ön telefonszáma (opcionális)
  Milyen nyelvről? (opcionális)
  Milyen nyelvre? (kötelező)
  Milyen nyelven szólíthatjuk meg? (kötelező)
  Milyen fordítást szeretne? (kötelező)
  Megjegyzés (Például, ha sürget a határidő, azt kérjük jelezze)
  Fordítandó (pdf,txt,doc,docx - limit: 5mb)

  SZAKSZERŰSÉG, MINŐSÉG

  3 nyelven (magyar, angol, szlovák) vállalunk szakszerű, minőségi fordítást, piacképes, jó áron. Garantáljuk, hogy a fordítás során odafigyelünk arra, hogy megőrizzük a szöveg eredeti mondanivalóját, és a lehető leggazdagabban fejezzük ki azt a kívánt nyelven.

  GYORSASÁG, PONTOSSÁG

  Az anyag elküldése után cégünk többnyire egy munkanapon belül személyre szabott árajánlatot ad Önnek. Alapesetben az ügyfél által megerősített megrendelés időpontjától számított három munkanapon belül teljesítjük a kívánt szolgáltatást (eltérés előfordulhat az ügyfél igényéből, vagy a munka természetéből adódóan).

  ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉS

  Nem jelent korlátot a földrajzi távolság sem. A mai technológia már lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen, akár otthonról is megtegye nálunk rendelését. Az internet segítségével rugalmasabban megy az ügyintézés, nem szükséges hozzá a személyes találkozás, hogy Ön megkapja a szolgáltatást, időt, pénzt és energiát spórolva meg ez által Önnek.

  BARÁTSÁGOS ÁRAK

  A szolgáltatás ára a szavak száma alapján, vagy a standard oldalszám alapján történik (az ügyfél számára előnyösebbet vesszük figyelembe). A szóban forgó szolgáltatásunkról szabályos számlát tudunk adni az Európai Unióban élő, vagy székhellyel rendelkező természetes és jogi személyek számára egyaránt.