kacz
"Az MT & M Enterprises vállalattal folytatott együttműködésünk során az igénybe vett fordítás-szolgáltatást cégünk mindig kíváló minőségben és időben kapta meg, sürgős esetekben is bármikor rendelkezésünkre álltak. Bízunk a jövőbeli további együttműködésben és másoknak is bátran ajánljuk, amennyiben megbízható és segítőkész partnerre van szükségük."

Mgr. Török Tomáš, Office Manager, Lavanda s.r.o.


kacz
"A társaság a rá bízott fordítási munkát időben elvégezte, végig szem előtt tartva az igényeinket."Bc. László Gábor, Nagymad község polgármestere


kacz
"Szervezetünk a Közösen a közös nyelven c. projekt keretében együttműködött az MT&M Enterprises csapatával. Ők készítették a határon átnyúló vállalkozásfejlesztést elősegítő szakmai anyagaink egy részét, további részét feldolgozták. Időre, megfelelő minőségben teljesítettek, és utólag is meg tudtuk őket találni, ha valahol javításra-kiegészítésre volt szükség. Jó szívvel ajánlom őket bárki figyelmébe."

Pogány Erzsébet, a Szövetség a Közös Célokért igazgatójaLépjen velünk kapcsolatba, küldje el nekünk fordítandó anyagát és mi díjmentesen árajánlatot adunk Önnek.