kacz
"Az MT & M Enterprises vállalattal folytatott együttműködésünk során az igénybe vett fordítás-szolgáltatást cégünk mindig kíváló minőségben és időben kapta meg, sürgős esetekben is bármikor rendelkezésünkre álltak. Bízunk a jövőbeli további együttműködésben és másoknak is bátran ajánljuk, amennyiben megbízható és segítőkész partnerre van szükségük."

Mgr. Török Tomáš, Office Manager, Lavanda s.r.o.


kacz
"A társaság a rá bízott fordítási munkát időben elvégezte, végig szem előtt tartva az igényeinket."Bc. László Gábor, Nagymad község polgármestere


kacz
"Szervezetünk a Közösen a közös nyelven c. projekt keretében együttműködött az MT&M Enterprises csapatával. Ők készítették a határon átnyúló vállalkozásfejlesztést elősegítő szakmai anyagaink egy részét, további részét feldolgozták. Időre, megfelelő minőségben teljesítettek, és utólag is meg tudtuk őket találni, ha valahol javításra-kiegészítésre volt szükség. Jó szívvel ajánlom őket bárki figyelmébe."

Pogány Erzsébet, a Szövetség a Közös Célokért igazgatója
Forrásnyelv Célnyelv Alapár (€) / szabványoldal
SK / EN HU 15
HU /EN SK 15
HU / SK EN 18
  Egy szabványoldal (standard oldal) 1800 leütést jelent szóközökkel, írásjelekkel együtt. Az árat az Ön által küldött dokumentumból számítjuk ki. Igény szerint vállalunk dokumentumok korrektúrázását is.
  A fentiekben feltüntetett árak irányadóak. Minden esetben egyénre szabott árajánlatot adunk, amely különböző tényezőket hatására csökkenhet, esetleg növekedhet.
 

Kedvezményt kínálunk:
- visszatérő és állandó ügyfeleinknek,
- diákoknak, egyetemi hallgatóknak,
- kezdő vállalkozóknak, cégeknek a megalakulásukat követő első évben,
- non-profit szervezeteknek,
- a dokumentumban előforduló gyakori ismétlődések esetén,
- könnyebb, nem szakmai jellegű dokumentumok fordítására,
- nagyobb tételű megrendelésekre,
- hosszabb elkészítési idő esetén.
Az alábbi esetekben felárral lehet számolni:
- sürgős fordítás esetén (függ a mennyiségtől a szaknyelvtől és a megrendelés teljesítésének határidejétől),
- ha csak nem szerkeszthető formátumban áll rendelkezésre a forrásanyag (pl. szkennelt forma)
- mély szaknyelvi ismeretet és kutatómunkát igénylő megrendelések,
- bonyolultabb dokumentum-szerkesztésekért (táblázat-, diagram- és képszerkesztés).
 

Lépjen velünk kapcsolatba, küldje el nekünk fordítandó anyagát és mi díjmentesen árajánlatot adunk Önnek.
 
kacz
"Ezúton szeretném megköszönni a gyors ügyintézést, a nagyon rugalmas hozzáállást és a minőségi munkát, amit szervezetünk felkérésére végzett. A felkért munkát bőven határidőn belül, az ügyfél érdekeit mindig szem előtt tartva, alkalmazkodva elvárásaihoz végezte el. Meg kell mondanom, hogy az eddigi negatív tapasztalatim után az önök cége egy kellemes meglepetés volt, kiváltképp az ügyfélkezelés területén, hisz minden aktuális információt szinte azonnal tudattak velünk, ezen felül a felkéréstől számítva nagyon rövid időn belül végeztek. Nem elhanyagolható a szakmai tanácsadás sem, amivel sokat segítettek ügyeim gördülékenyebb intézésében, valamint az, hogy több, rám háruló feladatot, mely nem lett volna kötelességük, helyettem elvégeztek. Végezetül szeretném ismét megköszönni magam és az egész polgári társulás nevében."


Mgr. Kacz Gábor, FALKA p.t., elnök


elekz
"A vállalkozásom indításánál rendkívül hasznos tanácsokat kaptam, majd annak bővítésénél az ügyintézést is megkönnyítették a számomra. A csapat megbízható, precíz és rugalmas. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal és bátran tudom ajánlani mindenkinek az MT & M Enterprises-t, aki biztosra szeretne menni a hivatalos ügyei intézésében."

Mgr. Elek Zoltán


elekz
"Az MT & M Enterprises vállalat segíti vállakozásom mindennapos ügyvitelét, a könyvelési feladatoktól kezdve, az adóbevallási kötelezettségeim elvégzésén keresztül a többnyelvű kommunikációval bezárólag. Szükség szerint mindig rendelkezésre állnak, számos alkalommal vettem hasznát tanácsaiknak."


Pócs István, Aqua Green s.r.o., Ügyvezető


elekz
"Tamásékkal már régóta ismerjük egymást. Amikor céget alapítottunk, akkor egyértelmű volt, hogy hozzájuk fordulunk. Rendkívül rugalmasan és gyorsan reagáltak minden kérésünkre. Csak ajánlani tudjuk őket!"


Valent Ákos, Browsum s.r.o., ÜgyvezetőKETTŐS KÖNYVELÉS
Csomag neve Tételek száma Nem ÁFA fizetőknek ÁFA fizetőknek
MT&M2 Light 1-50 80 € 100 €
MT&M2 Medium 51-100 120 € 140 €
MT&M2 Premium 101-200 180 € 200 €
MT&M2 V.I.P 200 felett megegyezés szerint megegyezés szerint
MT&M2 Start Up * 20 tételig *50 € 70 €
* Ezen csomagokat egy évnél fiatalabb kezdő vállalkozások vehetik igénybe, melyek havonta kevesebb, mint 20 tétellel rendelkeznek. Az éves adóbevallás a szokásos plusz egy havi könyvelési díjat foglalja magába.

Bérszámfejtés: 10-13 €/alkalmazott/hó (a munkaviszony típusától függően).