Rólunk

Cégünkről

Irodánk a Csallóköz szívében, Nyékvárkony községben található. Szolgáltatásaink jelentős részét online módon végezzük, és a személyes találkozások helyszínét illetően is rugalmasak vagyunk. Szolgáltatásaink minőségét garantáljuk. Küldetésünk a legmodernebb technikai megoldások által nyújtotta lehetőségek maradéktalan kihasználásával innovatív, rugalmas szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, a legmagasabb minőségi standardok érvényesítésével.

Szolgáltatásaink

Cégünk egyik fő tevékenysége, hogy a vállalkozói szféra számára nyújt komplex szolgáltatásokat. Számíthat ránk a cégalapítás, cégváltoztatás, egyes és kettős könyvelés, személyügyi ügyintézés, bérszámfejtés, adóbevallások elkészítése, fordítás, a hivatali ügyintézés, valamint az ezekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzésében.

Magánszemélyek számára

Magánszemélyek számára leginkább a fordítás, az adóbevallások elkészítése és a hivatali ügyintézés terén tudunk segítséget nyújtani.

Nonprofit szervezetek számára

Nonprofit szervezetek számára elérhetőek vagyunk a nonprofit szervezet alapítás, az okiratok változtatása, a könyvelés, a személyügyi ügyintézés, bérszámfejtés, adóbevallások készítése, a fordítás, valamint az ezekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzésében.

Nagy becsben tartjuk a számunkra munkát végzőket és a külső érintetteket

Munkatársaink számára jólétükben és a képességeik fejlesztésében érdekelt munkaadó, üzleti partnereink számára megbízható, kiszámítható üzletfél, a szélesebb nyilvánosság számára pedig a törvényt és a társadalmi normákat tisztelő vállalat kívánunk lenni.