Mi elkönyveljük Ön helyett a gondokat...

A pénz nem boldogít. Ebben van némi igazság. De a pénzen megvehetem magamnak az időt, hogy azt tegyem, amit szeretek, és megfizessek másokat, hogy megtegyék azt, amit gyűlölök.

Robert T Kiyosaki

…törvények, számlák, bevallások, mérleg, adó- papírhalmaz…
Még leírva sem hangzik jól, igaz? Mi épp azért vagyunk, hogy Önnek ezekkel  a lehető legkevesebbet kelljen foglalkoznia. Ön is megérdemli, hogy hátra dőljön a papírmunkától…

Mi értelmezzük Ön helyett a bonyolult törvényeket, nyomon követjük a változásokat, és a törvény adta lehetőségek maximális kihasználásával optimalizáljuk vállalkozásának adóterheit, és egyéb lehetőségeire is rávilágítunk.

Nem kell Önnek evickélnie a bürokrácia fárasztó és sokszor idegtépő tengerén – nekünk ez a hivatásunk, ezzel foglalkozunk nap mint nap, bízza ezt ránk!
Ha megszabadul az adminisztráció jelentős részétől, higgye el, koncentrálhat arra, ami vállalkozásának igazi lényege, és amiből ténylegesen bevétele származik: saját termékeire, szolgáltatásaira, ügyfeleire…

Mit tudunk nyújtani az Ön Vállalkozásának?

Megbízható és másoknál is bevált tanácsokat adunk
Elsődlegesen figyelembe vesszük az Ön vállalkozásának érdekeit
Elfelejtheti a váratlan költségeket – mi közzé tesszük árainkat, így Ön előre tud tervezni az asdminisztrációs költségekkel
Mi azt valljuk, hogy az üzlethez bizalom kell, ebben a szakmában ezt diszkrécióval lehet megszolgálni – ezért személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeljük
Ügyintézéseinket modern, elektronikus módon végezzük. Mi a hivatalokkal így kommunikálunk, aminek jelentős előnye a nagyobb rugalmasság, és az alacsonyabb összegű illetékek.
Cégünk a hosszú távú kapcsolatra épít – álladó ügyfeleink hűségét többféle módon is díjazzuk
Ügyfeleinkhez alkalmazkodunk, olyan módon, olyan nyelven kommunikálunk, amely számára  a legkényelmesebb és legmegfelelőbb.
Segítjük az induló vállalkozásokat a kezdeti nehézségekben – mind tanácsainkkal, mint pedig kedvező árainkkal (lásd itt – link a főkedvezményre)
Mindezek felett fontosnak tartjuk a felelősségvállalást – írásba foglalt szerződésben GARANCIÁT vállalunk a munkánkra

Külön specializálódunk civil szervezetekre is, azok könyvelésére, szempontjaira.

Szabaduljon meg Ön is a gondoktól – mi segítünk ebben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődédét- jöjjön el egy kávéra, és megbeszéljük a részleteket!