Könyvelés

[highlight background=”” color=””]Mit tudunk nyújtani ügyfeleinknek?[/highlight]
  1. [highlight background=”” color=””]Megbízható[/highlight] és másoknál is bevált tanácsokat
  2. Figyelembe vesszük az Ön vállalkozásának érdekeit.
  3. Elfelejtheti a váratlan költségeket – mi közzé tesszük árainkat, így Ön előre tud tervezni az adminisztrációs költségekkel.
  4. Azt valljuk, hogy az üzlethez [highlight background=”” color=””]bizalom[/highlight] kell, ebben a szakmában ezt diszkrécióval lehet megszolgálni – ezért személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeljük.
  5. Szolgáltatásaink során igénybe vesszük a modern, elektronikus eszközöket. A hivatalokkal így kommunikálunk, aminek jelentős előnye a nagyobb rugalmasság, és az alacsonyabb összegű illetékek.
  6. Cégünk a [highlight background=”” color=””]hosszú távú[/highlight] kapcsolatra épít – álladó ügyfeleink hűségét többféle módon is díjazzuk.
  7. Ügyfeleinkhez alkalmazkodunk, olyan módon, nyelven kommunikálunk, amely számára  a legkényelmesebb és legmegfelelőbb.
  8. Segítjük az induló vállalkozásokat a kezdeti nehézségekben – mind tanácsainkkal, mint pedig [highlight background=”” color=””]kedvező árainkkal[/highlight].
[highlight background=”” color=””]Mindezek felett fontosnak tartjuk a felelősségvállalást – magas összegű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk és írásba foglalt szerződésekben GARANCIÁT vállalunk a munkánkra.[/highlight]
Jelenleg új ügyfelek könyvelését nem vállaljuk. További információ kapható elérhetőségeinken.