Bízza a papírmunkát cégünkre!

Bízza a papírmunkát másra, fordítsa figyelmét inkább a vállalkozására!
Hogy az nem olyan egyszerű? Miért ne lehetne? Vállalatunk átvállalja a dokumentum-szerkesztésekkel járó fáradalmakat, és elősegíti üzleti ügyeinek menetét.

A dokumentum-szerkesztés szolgáltatásunk alatt különböző szakmai anyagok elkészítését értjük, melyek a vállalkozása során felmerülhetnek. Ezen területen segítséget tudunk nyújtani természetes személyeknek, vállalkozóknak, civil szervezeteknek és önkormányzatoknak

[highlight background=”” color=””]Vállalkozói dokumentumok szerkesztése alatt értjük:[/highlight]
[icon type=”icon-lamp”]kérvények szerkesztését,
[icon type=”icon-lamp”]szöveges, vagy kalkulációs részek megírását pályázati anyagokhoz,
[icon type=”icon-lamp”]belső dokumentumok (taggyűlési jegyzőkönyvek, céges belső előírások) és hasonló jellegű, üzleti életbe előforduló anyagok elkészítését.

[highlight background=”” color=””]Civil szervezetek esetében vállaljuk:[/highlight]
[icon type=”icon-lamp”]jegyzőkönyvek,
[icon type=”icon-lamp”]pályázatokkal kapcsolatos anyagok (kérelmek, elszámolások stb.) előkészítését,
[icon type=”icon-lamp”]működésük során előforduló szükséges anyagok szerkesztését.

Magánszemélyek számára, és magáncélú felhasználásra kínálunk adóbevallások és egyéb kért dokumentumok elkészítését az ügyfél által megadott adatok alapján.

Lehetőséget nyújtunk a szöveg-szerkesztésen kívül a már kész tartalmak korrektúrázására, a nyers szöveg formázására és annak tördelésére is. A szolgáltatást az ügyfél egyéni elképzelése szerint végezzük. Igény esetén ehhez kapcsolódó tanácsadást is nyújtunk. A szolgáltatás három nyelven: magyar, szlovák és angol nyelven is elérhető.