Cégünk átvállalja Öntől a különböző hivatalokkal való kapcsolattartást

Gondolt már valaha annak a lehetőségére, hogy hivatalos ügyeinek és a kötelező papírmunkának nagy részét, melyek időnként rengeteg időt és főleg energiát vehetnek igénybe, rábízhatná esetleg egy külsős csapatra? Így a megspórolt energiaforrását felhasználhatná vállalkozásának fejlesztésére, üzleti életének építésére, vagy éppen szabadidejének kellemes eltöltésére.

Cégünk átvállalja Öntől a különböző hivatalokkal való kapcsolattartást, elvégezzük az Ön felhatalmazása alapján adminisztrációs feladatait, és az ügyintézés egyéb formáját. Segítséget nyújtunk akár a vállalkozását érintően, akár a személyes teendőit megkönnyítve.

[highlight background=”” color=””]Az Ön meghatalmazása által mi elintézzük pl.:[/highlight]

[icon type=”icon-lamp”]védjegyek és márkanevek bejegyeztetését,
[icon type=”icon-lamp”]elkészítjük és benyújtjuk az adóbevallásokat ügyfelünk által adott információk alapján,
[icon type=”icon-lamp”]egyéb bírósági vagy hivatali ügyek megoldását.

A kiemelt feladatok csak az eddigi tapasztalatok. Azokban az ügyekben leszünk a segítségére, amelyekben leginkább szüksége van rá.

Cégünk leggyakrabban a modern technológiával élve az ügyintézés elektronikus formáját választja. Az efféle kommunikáció nagy előnye a kíváló rugalmasság mellett az alacsonyabb illetékek, melyek Önt is pozitívan érintik a gazdaságosság szempontjából.
Ügyfeleinkhez maximálisan alkalmazkodunk, ezért Önnel olyan formában tartjuk majd a kapcsolatot, mely Ön számára a legkényelmesebb, legyen az személyes találkozás vagy telefonos, online kommunikáció.