Egyéni vállalkozás alapítása

This triggers the tooltip

This triggers the tooltipThis triggers the tooltipThis triggers the tooltipThis triggers the tooltip

Önálló pénzkereseti tevékenységbe szeretne kezdeni?

A stabil, de rengeteg megkötéssel járó munkaviszony helyett szabadúszóként akar dolgozni?

Van egy jó ötlete, és vállalkozásba kezdene?

Olyan helyzetbe került, hogy a további munkához kénytelen vállalkozói engedélyt kiváltani?

 

Amennyiben csak egy kérdésre is IGENnel felelt, érdemes tovább olvasnia!

 

Szlovákiában évről évre rengeteg vállalkozói engedélyt váltanak ki olyan személyek, akik ezt Önhöz a fentieket hasonlóan gondolják, vagy Önhöz hasonló helyzetben vannak. Ez egy bevett gyakorlat, az ügyintézés viszonylag egyszerű. A szlovákiai egyéni vállalkozói státusz (szlovákul mondják  “živnosť”-nak vagy “samostatná zárobková činnosť”-nak) sok lehetőséget rejt magában, viszont a vállalkozói engedélyhez használati utasítást ritkán adnak.

Szakértőként segíthetjük már eleve abban, hogy a megfelelő tevékenységi kört és jogi formát válassza, kikerülheti az ügyintézést a Vállalkozói Osztályon (elintézzük ezt Ön helyett), továbbá segíthetünk kiválasztani, milyen módon készüljön a könyvelése és hogyan érvényesítse az adóalap-csökkentő lehetőségeket, hogy a végén a lehető legalacsonyabb adóalap jöjjön ki. Miután a vállalkozói engedélyét kiállították, igénye szerint el tudjuk végezni Ön helyett a regisztrációs teendőit az adóhivatal és az egészségbiztosítója felé (ha úgy akarja, meg sem kell ezeken a helyeken jelennie), illetve segíthetünk Önnek a feladatok sikeres teljesítésében.

Mindezért nem fizet többet, mint a hivatalokban alapesetben egyébként is fizetne. (Garantált! Tételesen levezetjük Önnek, még a fizetés előtt!) Ez azért lehetséges a számunkra, mert az elektronikus ügyinézési lehetőségek megengedik nekünk, hogy csökkentett illetékkel intézzük az ügyeket. Használja ki ezt a lehetőséget Ön is!