Könyvelés cégeknek

 

Épp most alapított valamilyen társas vállalkozást (pl. s.r.o., a.s.), és felelőségteljes könyvelőt keres?

Már megpróbálkozott a kettős könyveléssel, de túl sok idejét vette el a temérdek papírmunka, így nem tudott vállalkozása fő tevékenységére koncentrálni?

Netalán már meggyűlt a baja a könyveléssel kapcsolatos törvényekkel, és szeretné ezek követését egy külső hozzártő cégre bízni?

Cégtulajdonosként Ön is tudja, hogy ha a vállalatánál valamilyen vagyonváltozás történik, azt Szlovákia törvényei szerint (is) rögzíteni kell, írásos vagy annak megfelelő elektronikus módon. Ha az Ön vállalkozása társas formában (s.r.o., a.s., stb.) működik, akkor a törvényből adódóan, köteles kettős könyvelést vezetni. Ezt megteheti Ön is, de ha úgy gondolja, szeretné magát megkímélni a sok papírmunkától, akkor jobb ezt egy külső, hozzáértő cégre bíznia, melyben mi állunk szíves rendelkezésére.

Amennyiben minket választ, egyet biztosan megígérhetünk: garantáltan kevesebbe kerülnek a könyvelési díjaink, mint amennyit egy-egy hiányzó dokumentum, vagy nem idéjében beadott kimutatás miatt kiszabnának Önre a különböző hivatalok ellenőrei. Elvégzett munkánkért írásba foglalt GARANCIÁT vállalunk!