Könyvelés Non-Profit szervezeteknek

A non-profit szervezetek alapítása , mint ahogy a név és utal rá, nem haszonszerzés céljából történik. Működésükhöz azonban szintén pénzt és különböző erőforrásokat használnak fel, amely bevételekkel és kiadásokkal jár. A törvényből adódóan ezért ezek a szervezetek is kötelesek könyvelést vezetni éves tevékenységükről. Viszont semmilyen törvény nem kötelezi őket, hogy ezt saját maguk tegyék meg. Szabadon megbízhatnak külső szakembert is a munkával!

 

Társaságunk magánvállalkozóknak is nyújt könyvelői szolgáltatásokat . Viszont mivel a nonprofit szférára más adószabályok vonatkoznak, ez a feladat részben más jellegű hozzáértést igényel, mint egy vállalati könyvvitel . Cégünk kifejezetten a nonprofit könyvvitelhez szükséges tudással is rendelkezik, és mivel nagyra becsüljük ezen szervezetek  társadalomban betöltött szerepét és elvégzett közhasznú munkáját, számukra a vállalati szférához képest kedvezőbb, különleges árajánlatokkal kedveskedünk!

 

Garantáljuk, hogy az Önök szervezetére vonatkozó aktuális szabályozást, számvviteli és adózási előírásokat figyelembe véve végezzük el a munkát, a szükségesnél jobban nem bonyolítjuk ügyeiket, és ezért anyagi felelősséget is vállalunk. Forduljon hozzánk, kérjen egyedi árajánlatot és bízza szakembereinkre könyvelését!